معرفی و بررسی بهترین سایت های وبلاگ ساز

بهترین سایت آموزش طراحی سایت برنا

جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

معرفی و بررسی بهترین سایت های وبلاگ ساز

۱۴۱ بازديد





یکی از راه های کسب درآمد اینترنتی، ساخت وبلاگ و تولید محتوا در آن است. علاوه بر آن، در نقشه راه آموزش تولید محتوا گفته شد که اولین کار برای تبدیل شدن به یک نویسنده محتوای حرفه ای، ساخت یک وبلاگ است.

شما برای یادگیری تولید محتوا به صورت حرفه ای نیاز به ساخت یک وبلاگ رایگان دارید که بتوانید محتوا تولیدی خود را درآن بارگذاری کنید و پس از بالا رفتن سطح دانش و توان شما در این زمینه، بتوانید به خوبی مشکلات محتواهای تولیدی خود در گذشته را برطرف کنید.

علاوه بر این، با توجه به شباهت قسمت مدیریت وبلاگ ها با سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، شما با تولید محتوا در وبلاگ های خود، با تولید محتوا در سایت های وردپرسی نیز آشنایی پیدا میکنید واین مورد در آینده بسیار به شما کمک خواهد کرد.

به طور کلی سیستم های وبلاگ دهی فراوانی در ایران و جهان وجود دارند. شاید اگر بخواهیم تک تک سایت های وبلاگ ساز ایرانی را برای شما نام ببریم، تعداد آنها به بیش از1000 سایت وبلاگ ساز برسد.

سالیان زیادی است که وبلاگ وارد فضای اینترنت شده است و کاربران از آن استفاده می کنند. وبلاگ از همان ابتدای ورود به وب با استقبال کاربران مواجه شد رفته رفته علاقه کاربران به آن بیشتر و بیشتر شد. چراکه با استفاده از وبلاگ همه کاربران اینترنت از جمله کاربران عادی نیز می توانند برای خود یک صفحه وب با آدرس دلخواه داشته باشند و در آن مطالب مورد علاقه خود را منتشر نمایند.

بهترین سایت‌های ساخت وبلاگ چه ویژگی هایی دارند؟

در عین حال که سایت های متعددی برای ساخت وبلاگ رایگان وجود دارد، سرویس های باکیفیت خیلی زیاد نیستند. برای دریافت نتیجه مقبول و رضایت بخش از ساخت وبلاگ خود لازم است سرویس دهنده مورد نظر شما خدمات خوبی را ارائه کند. در ادامه تعدادی از ویژگی های بهترین سرویس های وبلاگ نویسی را به شما معرفی کرده ایم.

- پربازدید است

شاید با اطمینان بتوان گفت که اصلی ترین مولفه برای انتخاب یک سرویس وبلاگ دهی میزان بازدید آن است. هدف از ساخت وبلاگ انتشار مطلب برای کاربران است تا آن را بخوانند. اگر سایت وبلاگ ساز بازدیدی نداشته باشد وبلاگ شما هم بازدیدی نخواهد داشت. در این صورت تمام تلاش و زحمت شما برای ساخت بلاگ و نوشتن مطالب بی ثمر باقی می ماند. در صورتی که اگر سایت وبلاگ ساز بازدید بالایی داشته باشد می تواند بخشی از آن بازدید را روانه وبلاگ شما کند. به عنوان مثال برخی سرویس ها با روش هایی وبلاگ های برتر و یا جدیدترین پست های وبلاگ ها را به دیگر کاربران نمایش می دهند. این کار باعث می شود آن وبلاگ بازدید بیشتری کسب کند. برای انتخاب وبلاگ این اصلی ترین هدف است.

- معتبر است

در اینترنت اعتبار یک وب سایت اهمیت زیادی دارد. برخی وب سایت های تازه تاسیس که اعتبار چندانی ندارند در مدت کوتاهی تعدادی کاربر جذب می کنند و پس از مدتی هم از کار می افتند. اگر شما با چنین سرویس وبلاگ دهی بی اعتباری مواجه هستید باید دقت کنید که هر لحظه ممکن است تعطیل شده و تمام تلاش و وقت صرف شده شما از بین برود. یک روی دیگر اعتبار، اعتبار سئویی است. برخی از کاربران از وبلاگ برای سئوی سایت خود استفاده می کنند. این دست از کاربران نیز باید دقت کنند که سرویس وبلاگ ساز مورد نظرشان اعتبار زیادی داشته باشد تا پس از ساخت وبلاگ و ایجاد بک لینک برای سایت خود، اعتبار مناسبی از وبلاگ به سایتشان هدایت شود.

- رایگان است

یک مولفه مهم و اصلی برای استفاده از سرویس وبلاگ نویسی رایگان بودن آن است. شاید کمتر سایتی وجود داشته باشد که در ازای ارائه خدمات ساخت وبلاگ از شما هزینه دریافت کند. البته رایگان بودن ثبت نام همه ماجرا نیست. باید تمام خدمات وبلاگ و حتی فضای ذخیره سازی هم رایگان باشد. بهترین سایت های فعال در این حوزه همگی رایگان هستند و از شما هزینه ای دریافت نمی کنند. بنابراین توجه کنید که حتما سرویس مورد نظر شما پولی نباشد.

- فضای ذخیره سازی دارد

برخی از سرویس های وبلاگ نویسی تنها به شما اجازه می دهند مطلب بنویسید و پست منتشر کنید. طبیعتا هر مطالبی در خود تعدادی عکس دارد. این وبلاگ ها برای بارگذاری تصویر یا فایل هیچ قابلیتی به کاربر نمی کنند و کاربر به ناچار باید فایل را در فضای های ذخیره سازی جانبی در اینترنت بارگذاری کرده و لینک آن را در وبلاگ ثبت کند. یک وبلاگ خود و با کیفیت باید این قابلیت را داشته باشد که کاربر تصاویر را در خود وبلاگ بارگذاری کند. حتی برخی وبلاگ ها پا را فراتر از این گذاشته اند و همچون هاستینگ ها به کاربر یک فضای ذخیره سازی رایگان می دهند تا هر فایلی را که خواست در آن بارگذاری کرده و مدیریت کند.

بهترین سرویس‌های وبلاگ نویسی کدامند؟

همانطور که ذکر شد محبوبیت سرویس های وبلاگ نویسی بسیار بالاست و کاربران بسیاری به دنبال سرویس های وبلاگ دهی هستند. از این جهت سایت های بسیاری برای ارائه سرویس وبلاگ در دنیا راه اندازی شده اند که بسیاری از آنها ایرانی هستند. پیدا کردن این سایت های وبلاگ نویسی فارسی شاید کار چندان سختی نباشد اما انتخاب بهترین مورد از میان انبوه سایت ها قطعا کار آسانی نیست و قطعا باعث سردرگمی کاربران می شود. از این روی بهترین و قوی ترین سرویس های وبلاگ نویسی فارسی را به شما معرفی می کنیم تا دیگر برای سایت یک وبلاگ سردرگم نشوید.

1- فارسی بلاگ
یکی از بهترین سیستم های وبلاگ نویسی است که همه امکانات رایگان ارایه میشود و با سیستم بسیار پیشرفته و پر امکانات خدمات خود را ارایه میدهد. برگ برنده این سیستم وبلاگ دهی نسبت به سایر سیستم ها 100 قالب ریسپانسیو و امکانات رایگان آن هست.

2- بلاگفا

بزرگترین، معروف ترین، محبوب ترین و پرکاربردترین سرویس وبلاگ دهی فارسی و ایرانی بلاگفا (blogfa.com) است که از جمله قدیمی ترین سایت های ارائه دهنده وبلاگ ها هم می باشد. بلاگفا سالیان زیادی است که به عنوان یک سایت ساخت وبلاگ رایگان شناخته می شود و سادگی و آسان بودن استفاده از آن باعث می شود بلاگفا اولین انتخاب برای کسانی که به دنبال ساخت وبلاگ و وبلاگ نویسی هستند باشد. البته این سایت در گذشته محبوبیت بیشتری داشت اما با ورود سایت های وبلاگ دهی جدید با امکانات متنوع تر کمی از محبوبیت بلاگفا کم شده است. اما با این حال می توان همچنان بلاگفا را به عنوان یکی از برترین وبلاگ ساز های فارسی به حساب آورد.

3- بلاگ

با اطمینان می توان گفت که بهترین سرویس وبلاگ دهی در ایران سرویس بلاگ (blog.ir) است که متعلق به شرکت بیان می باشد. این سرویس گرچه سابقه طولانی ندارد و چند سالی بیشتر نیست که راه اندازی شده است اما توانسته در این مدت کوتاه محبوبیت خود را افزایش داده و کاربران زیادی را گرد خود جمع کند. تنها علت این موضوع ارائه امکانات جذاب و متنوع نسبت به دیگر سایت های وبلاگی است که باعث شده کاربران و وبلاگ داران به بلاگ علاقه مند شوند. سرویس وبلاگی بیان بر خلاف دیگر وبلاگ سازها به کاربر یک فضای ابری رایگان ارائه می کند تا بتواند همچون یک مدیر سایت فایل های مورد نظر خود را در آن بارگذاری نماید.

4- میهن بلاگ

میهن بلاگ (mihanblog.com) هم همچون بلاگفا جزء بهترین موارد وبلاگ سازی است که البته نسبت به بلاگفا امکانات بهتر و جذاب ترین به کاربران خود ارائه می کند. به عنوان مثال وبلاگ داران میهن بلاگ می توانند از آمار بازدید پست های وبلاگ خود مطلع شوند و بفهمند که پس از انتشار مطلب چه کسانی آن را بازدید کرده و مطالعه نموده اند. ظاهر کاربری میهن بلاگ دقیقا همان ظاهر رایج وبلاگ های ایرانی است که کاربران با آن آشنا می باشند.

5- بلاگ اسکی

بلاگ اسکی (blogsky.com) سایتی همچون میهن بلاگ است که یک فرصت دیگر برای کاربران علاقه مند به وب و وبلاگ سازی می باشد تا بتوانند در آن ثبت نام کرده و بی نهایت وبلاگ رایگان ثبت کنند. ویژگی بلاگ اسکای این است که هر فرد با یک نام کاربری می تواند تعداد زیادی وبلاگ جدید ثبت کند. یعنی شما در بلاگ اسکای یک اکانت ایجاد می کنید و سپس با آن اکانت به تعداد بی شمار وبلاگ ثبت می کنید. در عین حال مدیریت تمام وبلاگ ها به صورت یکپارچه در اکانت شما وجود دارد. بلاگ اسکای از جهات دیگر تفاوت چندانی با سرویس های وبلاگ نویسی دیگر ندارد و تنها یک فرصت جدید برای ساخت وبلاگ با دامنه ای جدید می باشد.

6- رز بلاگ

رز بلاگ (rozblog.com) هم مثل سرویس های معرفی شده در قبل دقیقا همان خدمات وبلاگ نویسی را با امکاناتی خاص ارائه می کند. رز بلاگ مزیتی نسبت به سرویس های پیشین ندارد اما برای افرادی که به دنبال دریافت بک لینک برای سایت خود هستند یک فرصت دیگر می دهد تا از دامنه ای جدید برای سایت خود بک لینک ایجاد نمایند. اگر به دنبال این هستید که برای خود یک سایت ساده داشته باشید و هر روز مطالب مورد علاقه خود را در آن منتشر کنید، رز بلاگ گزینه مناسبی برای شما است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.